Vianenstraat 109

Amsterdam

Vianenstraat 109 Amsterdam

€ 300.000 k.k.

Omschrijving

Geheel gemoderniseerd en luxe 2/3-kamer appartement met royale achtertuin, waarvan de erfpacht ook nog eeuwigdurend is afgekocht. Een appartement die je gezien moet hebben en niet voorbij wilt laten gaan. Direct als je binnenkomt wordt je verliefd op dit prachtige appartement. Je gelooft het niet maar dit appartement staat nu te koop en jij kunt hiervan de nieuwe eigenaar worden!

Locatie
Het appartement is gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk Gein. De wijk wordt omringd door vele groenvoorzieningen en water. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Winkelcentrum Wisseloord of Reigersbos. In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, sportaccommodaties, bioscoop, Ziggo Dome, Arenaboulevard, Amsterdam Arena en het AMC.

Mocht dit nog niet genoeg zijn dan kun je ook nog voor de ontspanning heerlijk gaan wandelen, hardlopen, picknicken of zwemmen bij de Gaasperpark/Gaasperplas.

Station Gein ligt op loopafstand en met bus 47 (richting Bijlmer Arena) of metro 50/54 (richting Centraal Station) pak je makkelijk het openbaar vervoer. Met de metro sta je met ca. 20 minuten op station Amsterdam Centraal.

In de buurt is het vrij parkeren en om de hoek ligt een groot parkeerterrein waar je altijd wel je auto kunt parkeren. Je hebt dus geen problemen met het parkeren van je auto en dat in Amsterdam.

Qua uitvalswegen zit je hier ideaal: binnen enkele minuten zit je op de A9, A1, A2 en A10 of binnen ca. 15 minuten rijdt je met de auto in Amsterdam Centrum.

Object
Royaal en luxe 2/3-kamer appartement gelegen op de begane grond met achtertuin van ca. 90 m2. In 2019 is het gehele appartement gerenoveerd en de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht. Woonoppervlakte conform NEN 2580 64 m2.

Roerende goederen: conform lijst van zaken.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal v.v. meterkast, inbouwkast, ruime woonkamer met half open luxe keuken v.v. vaatwasser, spoelbak, 4-pits inductiekookplaat, koel-/vriescombinatie v.v. anti-vriesfunctie, afzuigkap (vlakscherm), combi oven/magnetron v.v. wifi-verbinding, Cv-/bergruimte v.v. opstelling Cv-ketel, luxe toilet (wandcloset) v.v. afzuiginstallatie, fontein, luxe badkamer v.v. (inloop)douche, wastafelmeubel, spiegel v.v. verlichting en anti-condens functie, wasmachine/droger aansluiting, plavuizen vloer v.v. elektrische vloerverwarming en elektrische designradiator, wanden geheel betegeld, royale slaapkamer, zeer royale en fijne achtertuin met achterom gelegen op het Oosten, separate inpandige berging v.v. electra, gehele woning v.v. PVC vloer.

Kadastrale gegevens:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met tuin gelegen op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend te 1106 DC Amsterdam, Vianenstraat 109, kadastraal bekend gemeente Weesperkarspel, sectie L, complexaanduiding 8569-A, appartementsindex 59, uitmakende het negenenvijftig/negenduizend tweehonderdnegenenzestig (59/9.269) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam, met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen, zijnde een appartementencomplex bestaande uit woningen, bergingen en overige ruimten, plaatselijk bekend als Voorthuizenstraat 2 tot en met 68 en 70 tot en met 118 (even nummers), Vianenstraat 109 tot en met 175 (oneven nummers) en Vreelandplein 29 tot en met 47 (doorlopende nummers) te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Weesperkarspel, sectie L, nummer 3103, groot zesenzestig are tweeëntachtig centiare;
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een berging gelegen op de begane grond van voormeld gebouw, plaatselijk niet nader aangeduid, kadastraal bekend gemeente Weesperkarspel, sectie L, complexaanduiding 8569-A, appartementsindex 163, uitmakende het een/negenduizend tweehonderdnegenenzestig (1/9.269) onverdeeld aandeel in de hiervoor omschreven gemeenschap.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1983;
• Vrij parkeren in de buurt;
• Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
• Gehele woning is in 2019 gerenoveerd;
• Gehele woning v.v. houten kozijnen v.v. isolerende beglazing;
• Gehele woning v.v. vloerverwarming;
• Verwarming en warmwater middels CV-combiketel Intergas Kompakt HRE (2019);
• Elektrische installatie, bestaande uit 9 groepen met dubbele aardlekschakelaar;
• NEN 2580-Meetcertificaat aanwezig, woonoppervlakte 64 m2;
• Energielabel A, geldig tot 21 augustus 2028;
• Ruime achtertuin gelegen op het Oosten van ca 91 m2;

Vereniging van Eigenaars:
• De naam van de VvE is “V.v.E. Voorthuizenstraat 2-118, Vianenstraat 109-175 en Vreelandplein 29-47“, te Amsterdam;
• De servicekosten bedragen € 100,44 per maand;
• MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) is aanwezig;
• Goede en gezonde VvE met 216 leden;
• Professionele administrateur, Pro VVE Beheer B.V., Ampèrelaan 4, 2289 CD Rijswijk,
telefoon 020-398 7777, email vve@provvebeheer.nl;

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 300.000 kosten koper
Status
Verkocht
Bekijk alle kenmerken