Professionele en persoonlijke dienstverlening

Onderweg naar een nieuwe missie

Wie zijn wij

Galman & Versteeg Makelaars

Galman & Versteeg Makelaars bestaat al sinds 1953. Het bedrijf heette toen nog Van den Elsaker & Galman en was gevestigd op de Ceintuurbaan 336 in Amsterdam. In 1978 zijn de kantoren Van den Elsaker en Galman en D. Greebe & Zn. samen verder gegaan onder de naam Galman & Versteeg Makelaars en vestigden zij zich aan de Leliegracht 25 in Amsterdam. Op 1 januari 2002 is het kantoor overgenomen door Robbert Dansen en is het kantoor verhuisd naar de Nassaukade 123 te Amsterdam. In 2017 is Robbert Dansen een samenwerking aangegaan met Guido Duijs, zodat door de opvolging door een jongere generatie, de toekomst van het kantoor verzekerd is.

Onze missie en visie:

“Professionele en persoonlijke dienstverlening, onderweg naar een nieuwe ‘huizenmissie’”.

“Van Oud naar Nieuw en van oud naar jong, Verleden-Heden-Toekomst combineren en kennis inzetten op een persoonlijk vlak, op naar ons 75-jarig bestaan, waarna ons 100-jarig bestaan de volgende doelstelling is”.

Galman & Versteeg Makelaars is gespecialiseerd in bemiddeling bij aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, beheer, VVE-beheer en geeft ook adviezen inzake splitsingen in appartementsrechten, beleggingen en erfpacht.

Wij zijn een klein kantoor waar we met veel plezier werken, het “makelen” doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier! Heeft u vragen of wilt u een goed en persoonlijk advies, bel ons gerust, wij helpen u graag!

Hoe ben ik uiteindelijk bij Galman & Versteeg Makelaars o.g. terecht gekomen?

Guido Duijs

Directeur/eigenaar

Guido Duijs: Contactpersoon voor: beheer, verhuur, huur en administratie.

Van stagiair naar office manager. Van jongs af aan had ik altijd al een droom om later een eigen bedrijf te hebben. Nadat ik mijn MAVO diploma heb gehaald, heb ik gekozen voor een 2-jarige opleiding tot assistent accountant. Om mijn opleiding tot assistent accountant af te kunnen ronden moest ik in mijn laatste schooljaar een afsluitende stage lopen. Op dat moment kende ik Galman & Versteeg Makelaars al en wist dat ze al een tijdje op zoek waren naar een extra medewerker voor op kantoor. Direct toen ik hoorde dat ik mijn stage moest lopen voor school heb ik hen benaderd om te kijken of ik daar mijn afsluitende stage kon lopen.

Lees verder

Robbert Dansen

In memoriam