De VvE door een professionele partij laten beheren?

U bent bij ons aan het juist adres.

VVE beheer

Uw VvE professioneel laten beheren!

U bent eigenaar van een appartementsrecht en van rechtswege bent u dan onderdeel van de vereniging van Eigenaren (VvE). De VvE dient beheerd te worden, dit kunnen de eigenaren zelf doen, maar je kan hiervoor ook een professionele beheerder inschakelen die het nodige werk uit handen neemt van de eigenaren. Binnen de VvE komt er meer bij kijken dan dat vele mensen denken en/of zijn er vele risico die je als beheerder moet zien te voorkomen.

Wij gaan uit van een filosofie georiënteerd op snelheid van handelen, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid, leveren wij een concept, waarin administratieve expertise en bestuurlijke coördinatie elkaar versterken tot een uitstekend op maat gesneden product in een correcte prijs/prestatieverhouding.

Op het gebied van VvE beheer hebben wij een jarenlange ervaring en ook op technisch gebied hebben wij de nodige expertise in huis. Naast eigen personeel met een bouwkundige achtergrond werken wij in dit kader samen met gekwalificeerde bouwkundige en installatietechnische bedrijven.

Heb je een vraag of wil je geen omkijken hebben naar de VvE en er zeker van zijn dat de VvE door een professionele partij beheerd wordt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Neem dan snel contact met ons op wij staan u graag te woord en komen indien nodig vrijblijvend langs om het één en ander uit te leggen en doen u dan graag een voorstel.