Weenahof 29

Amsterdam

Weenahof 29 Amsterdam

€ 575.000 k.k.

Omschrijving

Een kans die je niet wil missen! Dit mooie en ruime 3-kamer appartement op een goede locatie in Buitenveldert is nu te koop en jij kunt hiervan de nieuwe eigenaar worden!

Locatie
Het appartement is gelegen op één van de beste locaties van Buitenveldert (Amsterdam-Zuid), gelegen op steenworp afstand van de Zuidas en het bekende/luxe winkelcentrum Gelderlandplein. De RAI en het World Trade Center liggen in de buurt. Mocht het winkelcentrum Gelderlandplein nog niet genoeg voor jou zijn, dan kun je ook nog winkelen in de Beethovenstraat of Scheldestraat, tevens vind je diverse gezellige en hippe horecazaken op de Zuidas.

Dit appartement is gelegen in een rustige en groene omgeving. Meerdere mooie Amsterdamse parken, waaronder het Amstelpark, het Amsterdamse Bos en het Beatrixpark liggen op loopafstand. Genoeg mogelijkheden in de buurt om regelmatig naar het park te gaan!

Kies de tram/metro/trein uit op station Rai of Zuid WTC. Je bent zo
in de oude binnenstad of op Schiphol. Parkeren is hier geen probleem voor de deur.

Parkeren gaat middels het vergunningenstelsel en is bij de Gemeente opvraagbaar.

Qua uitvalswegen zit je hier ideaal: via de S109 rijd je binnen enkele minuten op de Ring A10-Zuid richting A10-West/Schiphol/Den Haag of rijd je eenvoudig via de Ring A10-Zuid richting A10-Oost richting Amersfoort/Utrecht.

Object
Royaal, licht en goed onderhouden 3-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping met balkon op het Zuiden. Woonoppervlakte conform NEN 2580 96 m2 en 116 m2 (BVO), balkon 7 m2.

Roerende goederen: conform lijst van zaken.

Indeling
Begane grond:
Royale gemeenschappelijke entree met toegang tot de berging, brievenbus, bel alsmede een lift met toegang tot de entree van het appartement op de 2e verdieping.

2e verdieping:
Royale entree met toegang tot alle vertrekken, royale en lichte woonkamer/ living v.v. 3 ramen met ventilatierooster met toegang tot het balkon, half open keuken v.v. inbouwapparatuur, o.a. 4 pits gaskookplaat, elektrische heteluchtoven, 2 spoelbakken, separate koel/vriescombinatie, was/bergruimte v.v. aansluiting wasmachine en vaatwasser, inpandige Cv-ruimte v.v. opstelling Cv-ketel, separaat toilet v.v. fonteintje, wanden gedeeltelijk betegeld, plavuizen vloer, mechanische ventilatie, royale badkamer vv. inloopdouche, ligbad, 2 wastafels, plavuizen vloer, wanden geheel betegeld, zeer royale slaapkamer (nr. 1) v.v. 2 ramen met ventilatierooster, zeer royale slaapkamer (nr. 2) v.v. losse kastenwand, 2 ramen met ventilatierooster, balkon gelegen op het Zuiden.

Kadastrale gegevens:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning op de tweede verdieping en de berging op de begane grond, plaatselijk bekend Weenahof 29 te 1083 JG Amsterdam, kadastraal bekend Gemeente Amsterdam, sectie AK nummer 3197, appartementsindex 23, uitmakende het zesennegentig/drieduizend zeshonderd éénenveertigste (96/3.641ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, zijnde het voortdurend recht van erfpacht van het terrein, eigendom van de gemeente Amsterdam, gelegen aan het Weenahof te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam. Sectie AK nummer 3043, groot achttien are éénenvijftig centiare, met de rechten van de erfpachter op de zich daarop bevindende opstal, zijnde een flatgebouw, bestaande uit zesendertig flatwoningen met daarbij behorende tuinen en bergingen, plaatselijk bekend te Amsterdam als Weenahof 1 tot en met 36;

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1988;
• Goede toegankelijkheid voor ouderen en mindervaliden;
• Parkeren middels vergunningenstelsel;
• Gelegen op erfpacht AB1966, afgekocht tot 15 december 2036;
• Onder gunstige voorwaarden is de eeuwigdurende erfpacht aangevraagd, jaarlijkse
canonbetaling vanaf 2037 € 997,31 of afkoop eeuwigdurend eenmalig € 25.490,–;
• Centraal gelegen, alle faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, horeca, diverse parken en
scholen liggen op loopafstand;
• Gehele woning v.v. aluminium kozijnen v.v. isolerende beglazing HR++ m.u.v. de keuken;
• Gehele woning v.v. lamel/parketvloer;
• Verwarming en warmwater middels CV-combiketel Bosch VRC 25 (2006);
• Elektrische installatie, bestaande uit 3 groepen met aardlekschakelaar;
• NEN 2580-Meetcertificaat aanwezig, woonoppervlakte 96 m2, 116 m2 (BVO);
• Energielabel A, geldig tot 1 september 2031;
• Balkon gelegen op het Zuiden;

Vereniging van Eigenaars:
• De naam van de VvE is “Vereniging van Eigenaars Weenahof 1 tot en met 36” te Amsterdam;
• De servicekosten bedragen € 186,31 per maand;
• MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) is aanwezig;
• Goede en gezonde VvE met 36 leden;
• Professionele administrateur, Vincent & Vincent, Entrada 100, 1115 RV Duivendrecht, telefoon 020-362 2800, email welkom@vincent-vincent.nl;

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 575.000 kosten koper
Status
Verkocht
Bekijk alle kenmerken

Overige media